Move East: focus op duurzame zakelijke mobiliteit

Op vrijdag 11 oktober 2024 is de 2e editie van Move East. Dit is hét evenement met focus op duurzame zakelijke mobiliteit. Ontdek de toekomst van mobiliteit en sluit u aan bij vooraanstaande experts, beleidsmaker en professionals uit de industrie.
Gepubliceerd op: 24-juli-2024

Nederland in 2030

Met het overkoepelende thema ‘Nederland in 2030’ wordt er dieper ingegaan op onderwerpen als laadinfra bij netcongestie, transitie brandstof en zero emissie ondernemen. Deze onderwerpen komen uitgebreid terug in de programmering van deze unieke dag met congres, sprekers, bedrijfsbezoeken, interactie en ruimte voor discussie en netwerken. 

E-mobiliteit voor de toekomst 

De energietransitie heeft impact op het dagelijks ondernemen. Move East is daarin de partner die samen met experts en het bedrijfsleven antwoorden geeft op allerlei vragen. Tijdens het evenement wordt u geïnspireerd in de mogelijkheden van e-mobiliteit voor de (nabije) toekomst. Ook krijgt u inzicht in wat e-mobiliteit voor u als ondernemer betekent en zijn er diverse netwerkmogelijkheden. 

Meer informatie en registreren voor Move East

Het evenement vindt op vrijdag 11 oktober 2024 van 10.00 – 17.00 uur plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Wilt u meer lezen over Move East of registeren voor het evenement? Dat kan via de website.